0405093714

HUOM! Koska ongelmakoirakoulutustunnit ovat aina yksityistunteja asiakkaan kotona, en koronatilanteen vuoksi ota enää tälle vuodelle 2020 uusia asiakkaita. Toivotaan tilanteen helpottumista ensivuodelle <3

Ulkokursseja järjestetään Juurakkotie 4 parkkipaikalla, katso lisää fb sivuilta Eläinpalvelu Parempi Arki.

Ongelmakoirakoulutusta

Tarvitsetko apua koirasi käytösongelmiin??

Yleisimmätkäytösongelmat joihin haetaan apua:

  • Remmiräyhä.
  • Pelko.
  • Eroahdistus.
  • Aggressiot.
  • Pakko-oireet.
  • Muut käytöshäiriöt.

Ongelmat koirien kanssa voivat olla monenlaisia. Varsinaisiksi käytösongelmiksi ne yleensä luokitellaan silloin, jos ne häiritsevät tai vaikeuttavat omistajan tai muiden ihmisten arkea ja päivittäistä elämää. 


Koirien ongelmakäyttäytyminen on nykyään hyvin arkinen, vaikkakin koiran omistajalle kiusallinen ja ikävä ongelma. Valtaosaan käytösongelmista onkin täysin mahdollista löytää koulutukselliset ratkaisut. Ongelmakäytöksillä on ajan mittaan tapana vain pahentua ja yleistyä, joten ongelmiin on hyvä puuttua ajoissa.

Koirankoulutus vaatii koiran käyttäytymisen ja oppimisen ymmärtämistä, eikä fyysistä kurittamista. Se on taito jonka jokainen oppii, se vain vaatii paljon harjoittelua ja kärsivällisyyttä!

Olen Suomen Eläinkoulutuskeskuksesta 2014 valmistunut ongelmakoirakouluttaja. Olen suorittanut vuonna 2013 eläinkouluttajan perusopinnot Suomen Eläinkoulutuskeskuksessa ja 2014 syventänyt  opintojani koirien käytösongelmien parissa.

Käytän aina ensisijaisesti palkitsemiseen perustuvia koulutusmenetelmiä, jotka nojautuvat käyttäytymistieteisiin ja ottavat huomioon koiran lajin, rodun ja yksilöllisyyden.

Käytösongelmien koulutus tapahtuu yleisesti koiran kotona tai ulkona koiralle tutuissa paikoissa. Ensimmäisellä käynnillä koiralle tehdään ns.  hoitosuunnitelma jonka avulla edetään sovitusti ja kouluttajan avustuksella.

Tunteja voidaan järjestää asiakkaan sijainnista riippuen ainakin alueilla:
Vihti, Karkkila, Hyvinkää, Lohja, Loppi, Kirkkonummi ja Espoo.

Käytösneuvontatunnit ovat aina yksityistunteja.
Tuntien hinnat ovat 55-75€, soita ja kysy lisää numerosta 0405093714.
nelli@elainpalveluparempiarki.com